Inloggen als lid

Leeuwarder Schoolvereniging

Ruimte voor nieuwe leerlingen

Op de Leeuwarder Schoolvereniging wordt met kleine homogene groepen gewerkt. Hierdoor wordt extra aandacht voor leerlingen mede mogelijk gemaakt. In een aantal groepen is beperkt ruimte voor nieuwe leerlingen.

Kleutergroep: voor het schooljaar 2023-2024 staat een dubbele kleutergroep gepland. In deze groepen stromen alle leerlingen in die tussen 1 oktober 2023 en 1 oktober 2024 vier jaar worden. De eerste groep is inmiddels vol. In de tweede groep is nog een aantal plaatsen beschikbaar. In dit filmpje kunt u zien hoe het onderwijs in een kleutergroep is georganiseerd.

Groepen 3 t/m 5: daarnaast is er beperkt ruimte voor nieuwe leerlingen in de groepen 3 t/m 5 (schooljaar 2022-2023). Op grond van ons ondersteuningsprofiel is plaatsing in één van deze groepen altijd afhankelijk van de mate van de zorgvraag en ondersteuningsbehoefte van de aangemelde leerling. Het groepsbelang van de bestaande klas gaat in het geval van zijinstroom voor het individuele belang van de aangemelde leerling.

Heeft u belangstelling dan kunt u vrijblijvend bellen voor informatie naar (058) 212 66 18 en vragen naar Titia Algera. Of vul een formulier in via onze website https://leeuwarderschoolvereniging.nl/kies-voor-lsv/. U vindt dit formulier onder het kopje ‘Aanmelden’, button ‘Informatie of rondleiding aanvragen’.

Nieuws
Copy link
Powered by Social Snap